vrijdag 13 juli 2012

Keep on doing the good work!

Daar ben ik weer, schaam schaam dat ik al een tijdje niks gepost heb maar heb absoluut niet stil gezeten in de tussentijd! Ik ben heel druk geweest met het maken van nieuwe luckypackages en om daar ook weer nieuwe materialen voor te zoeken. Leuk leuk want dat pakketje maak ik echt helemaal zelf. Zelfs de luckynumbers worden met de hand gestempeld.

Geluksnummers!

En dan lekker aan de slag, mijn tafel wordt er niet echt opgeruimder van, maar dat is niet erg, soms is er een beetje chaos nodig...

Luckypackage werk tafel
En soms is het ook fijn als dingen toch weer vindbaar zijn dus heb ik deze handige box van de Ikea gekocht. Ziet er leuk uit maar is eigenlijk ook nu alweer te klein... oh oh zoveel dingetjes!
En van Oma ook nog wat knoopjes gekregen, super fijn want de gekregen knoopjes zijn het leukst!

Luckypackage materialen box
Knoopjes van Oma

Met de Tobi kaartjes gaat het ook goed, want ze zijn helemaal druk klaar gemaakt en heb ze gisteren naar de drukker gebracht! Ohhh spannend! Na een tijd van veel rekenen/denken/rekenen... denken/twijfelen, nadat alle gedachten kronkels en obstakels uit de weg zijn geruimd is de stap nu echt gezet, het gaat gebeuren! Ik ben blij en heb er zin in om al deze kaartjes, voorzien van een fijne verpakking weer bij leuke klanten te bezorgen. Nu is het dan tijd voor het maken van een eigen Etsy winkeltje, ook leuk, helemaal nieuw voor mij en nieuwe dingen zijn vaak een leuke uitdaging dus kom maar op, ik ga ervoor!

Mijn To Do list is nog een beetje aan de lange kant dus ik ga snel weer verder! Zodat alles zo snel mogelijk in werking gaat en jullie ook een kijkje kunnen komen nemen in mijn Etsy.shop!